GREAT

El grup d'Ensenyament, Aprenentatge i Tecnologia (GREAT) és un grup d'investigació reconegut a la Universitat Jaume I, que inicia formalment la seua activitat en el curs 2016-2017.

Centra els seus projectes en l'àrea de la Tecnologia Educativa, l'alfabetització i competència digital, la formació docent, i en el disseny i avaluació d'eines i recursos digitals.

@GreatUJI

Equip

Jordi Adell. Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació i professor titular d’Universitat de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura de la Universitat Jaume I. Coordinador de GREAT i director del CENT.

   

 


Francesc Esteve. Doctor en Tecnologia Educativa i professor ajudant doctor de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura de la Universitat Jaume I. Comissionat de la rectora per a l’impuls digital.

    

 


Mª Ángeles Llopis. Doctora en Educació, i professora associada de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura de la Universitat Jaume I.

 

 


Julio Pacheco. Professor associat de l’àrea de Didàctica de la Matemàtica del Departament d’Educació i Didàctiques Específiques de la Universitat Jaume I.

 


Mª Gracia Valdeolivas. Professora associada de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura de la Universitat Jaume I.

 

Publicacions

2018

2017

2016 – 1997
(Publicacions prèvies a la creació de GREAT)

(més…)

Contacta

  • Departament d'Educació, Facultat de Ciències Humanes i Socials.

    Universitat Jaume I. Av. Sos Baynat s/n, 12071, Castelló de la Plana (Spain).

  • +34 964 72 9713